Contact & Samenwerken

Bij eventuele vragen en/of opmerkingen op een van onze geplaatste artikelen over briljante bespaar tips op ons domein bespaartop100.nl, dan kan je hier de vraag daarover stellen. Ook voor alle algemene vragen met betrekking tot bespaartop100.nl kan je via ons contactformulier vragen.

Samenwerken met Bespaartop100.nl

Bespaartop100.nl is een online verzamelpunt waar de 'gewone burger' allerlei verschillende tips kan inlezen om dagelijks flink wat te kunnen besparen. Alle berichten die geplaatst worden, vallen onder de daarbij behorende categorie en zijn geschreven met passie, overtuiging en enthousiasme. Het is een online verzamelpunt waar je terecht kan voor je dagelijkse benodigde tips om geld te besparen.

Promotie

Op bespaartop100.nl kunnen promotie materialen op verschillende manieren worden ingezet. Samen met de adverteerder wordt er gekeken naar de best mogelijke inzet en combinaties van de gewenste advertenties. Hieronder hebben wij een klein aantal mogelijkheden voor je uitgewerkt:

  • SEO Content: het schrijven van een relevante blog artikel;
  • Een review schrijven in de vorm van een blog;
  • Het plaatsen van een banner advertentie.

Bespaartop100.nl werkt graag samen met particulieren en bedrijven die relevant staan aan het onderwerp van de website, besparen. Heb je een onderwerp dat 'sub-relevant' is, dan is dit alsnog voldoende. Heb je vragen rondom het samenwerken met Bespaartop100.nl? Neem dan contact met ons op en dan realiseren wij samen een prettige samenwerking. Tevens zijn wij opgenomen in  de telefoongids van de Bedrijfs telefoongids. Dit is een telefoongids speciaal voor Nederlandse bedrijven.

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Bekijk ook eens:
Deals
Alle blogcategorieën
Besparen huishouden Besparen huishouden Geld besparen kinderen Geld besparen kinderen Bespaar geld vrije tijd Bespaar geld vrije tijd Kortingcodes internet Kortingcodes internet Besparen vergelijkingssites Besparen vergelijkingssites
Meest gelezen