Kortingcodes op het internet

Zou het je aandacht trekken als je iets ziet liggen met 75% korting? Waarschijnlijk wel hé? Niet eens omdat je het product kent of wil hebben, maar puur omdat er zoveel korting op zit. We houden allemaal van korting. We zoeken het bijna constant als we aankopen doen. Niet gek natuurlijk, wie wil nou niet meer geld besparen? Tegenwoordig kun je op heel veel manieren toegang krijgen tot korting. Het lijkt net alsof ze het extra zo makkelijk maken...of ja dat zal wel zeker zo zijn. Korting triggered mensen namelijk. Het lokt ze uit te kijken waar de korting voor is, hoeveel het is, hoeveel geld het bespaart en of ze het product opeens misschien nodig hebben. Een hele slimme tactiek om meer omzet te maken. In de volgende tips beschrijven we hoe je gebruik kan maken van korting en hoe je kortingcodes kan vinden. Lees vooral verder!

Deals
Sub blogcategorieën
Alle blogcategorieën
Besparen huishouden Besparen huishouden Geld besparen kinderen Geld besparen kinderen Bespaar geld vrije tijd Bespaar geld vrije tijd Kortingcodes internet Kortingcodes internet Besparen vergelijkingssites Besparen vergelijkingssites

Honing

Honey, oftewel honing in het Nederlands, is een bedrijf dat zich richt op het toegankelijk maken van kortingscodes en coupons. Dit is hoe het werkt. Allereerst voeg je de extensie van Honey toe aan je Google Chrome, hierna ga je online bestellen wat je wil. Het moment dat je wil bestellen onderbreekt Honey je met de melding dat het kortingscodes heeft gevonden (als die beschikbaar zijn). Het voegt ze automatisch toe en indien ze werken, wordt de voordeligste code automatisch toegepast. Zo krijg je soms toegang tot kortingcodes waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Heel handig en fijn in gebruik. Reminder: Honey vindt niet altijd bruikbare kortingcodes.

Overal op het internet

Zoek simpelweg 'kortingcodes' op in Google en je vindt honderden websites die gratis kortingcodes en coupons aanbieden. Bijvoorbeeld het overzicht voor een actuele kortingscode van besteljekorting.nl. Hier vind je altijd een actieve kortingscode die u in het betaal proces van de betreffende webshop kunt gebruiken. Zo simpel is het. Daarbij is de keuze ook zeer divers. 

Gratis Korting

Meld je aan voor de nieuwsbrieven van je favoriete webshops. In de meeste gevallen bieden ze in de nieuwsbrieven kortingcodes aan. Daarnaast kunnen ze je via de post kortingcodes sturen. Kleine moeite dus voor gratis korting. 

Tijdsdruk

Heel soms zul je websites tegenkomen waar ze een timer af laten gaan. Deze timer moet dan de tijd voorstellen die jij nog hebt om gebruik te maken van de actie of korting. Laat je hier niet door misleiden. Meestal zijn deze timers niet echt en zullen ze zich opnieuw afspelen als je de webpagina refresht.