Goedkope babyspullen

Baby's, wat zijn ze toch schattig en leuk...en duur. In Nederland alleen worden er per dag ongeveer al 478 baby's geboren. Dat zijn meer dan 174 duizend baby's per jaar! Booming business dus voor producenten. Niet voor niks dat er wereldwijd in 2019 meer dan 76.6 miljard (!) dollar aan babyproducten werd besteed. Toch hoeft het niet altijd duur te zijn. Wij laten je zien hoe het hebben van een baby niet je hele vermogen hoeft te kosten. 

Goedkope babyspullen

AANBIEDINGEN!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Aanbiedingen zijn dé oplossing voor het besparen van geld. Baby's hebben luiers nodig...heel veel luiers. Zoek het internet af op aanbiedingen, vergelijk webshops, kijk welke luiers kwalitatief goed zijn voor een lagere prijs. Naast luiers heb je natuurlijk ook andere babyproducten nodig, zoals babyflesjes, spenen, speelgoed enzovoort. Ook voor deze producten zijn natuurlijk aanbiedingen. Als je wil besparen op je baby, dan raden wij je aan goed te kijken waar de laagste prijzen zijn.

Durf te vragen 

Na een bevalling volgen de cadeautjes. Je familieleden, vrienden en kennissen nemen een golf van babyspullen mee. Kleding, boekjes, speelgoed en noem maar op. Meestal krijg je dan veel van hetzelfde of spullen die je niet nodig hebt. Durf ze daarom te zeggen wat je het liefste wil hebben. Zo weten zij zeker dat je er blij mee bent en heb hoef jij geen geld meer te besteden aan andere babyproducten. Dit kan je al snel een heleboel geld besparen. 

Buit de overheid uit (maar niet heus)

Lang leve de Nederlandse overheid. De belastingen mogen dan wel hoog zijn, we krijgen er veel voor terug. Toeslag voor je kind is hier een voorbeeld van. In Nederland kennen we voor kinderen de kinderbijslag, kindgebonden budget en kinderopvangtoeslag. Hiernaast kan je ook inkomensafhankelijke combinatiekorting krijgen, dit houdt simpelweg in dat je minder belasting en premies moet betalen. Bekijk deze toeslagen goed en maak er gebruik van, mocht je aan de voorwaarden voldoen.

Deals
Alle blogcategorieën
Bekijk deze artikelen dan ook eens