Verkoop oude kleren

Kinderen groeien snel, heel snel. Hierdoor hebben ze regelmatig nieuwe kleren nodig, maar wat gebeurt er met de oude? Vaak worden ze gewoon weggegooid, wat erg zonde is. Kinderkleding kan je perfect verkopen aan anderen. Online zijn er tientallen verkoopsites waar jij je oude kinderkleding voor een tweedehands prijs kwijt kan raken. Hiermee maak je niet alleen meer ruimte voor de kledingkast, maar verdien je ook nog eens een hoop geld. Beter dan weggooien, toch? En mocht je een heel goed hart hebben, dan kan je de kleren ook doneren aan goede doelen (mocht je er geen geld aan willen verdienen). 

Let op de kleuren

Kleding zorgt er niet alleen voor dat je niet naakt door de straten loopt, maar ook dat je er goed en verzorgd uitziet. Kledingsetjes maken is heel leuk. Zorg er alleen wel voor dat je niet alleen maar verschillende kleuren neemt bij het kopen van kinderkleding. Als je dit wel doet, moet je meestal weer andere kleren kopen om het bijpassend te maken. Kies bijvoorbeeld basiskleuren zoals blauw, wit en rood. Veel kinderkleren bestaan uit deze kleuren. Hierdoor hoef je minder verschillende kledingstukken te kopen en bespaar je weer geld.

Repareer beschadigde kleren

Kinderen kunnen soms wat onhandig zijn, tijdens het spelen of knutselen bijvoorbeeld. Hierbij kan de kleding die ze aanhebben beschadigd worden. Gooi deze kleren niet meteen weg. Beschadigingen als gaatjes en scheurtjes zijn vrij eenvoudig te repareren. Mocht je het zelf niet met draad en naald kunnen dichten, vraag dan bijvoorbeeld een vriend of familielid. Er zal vast iemand zijn die het wel kan. Draad en naald zijn vergeleken met nieuwe kleren veel goedkoper.

Bewaar oude kleren

Mocht je een tweede kind krijgen van hetzelfde geslacht, dan kan je de oude kinderkleding doorgeven aan het jongere kind. Meestal past het wel en zo bespaar je snel weer een aantal euro's.

Terug naar
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Contact Bekijk alle koopgidsen
Uw advertentie hier?