Let op aanbiedingen

Ja, heel simpel. Online zijn er dagelijks enorm veel aanbiedingen te vinden die jou veel geld kunnen besparen. Losstaande abonnementen maar ook bundels. Zoek hier goed naar en bezoek meerdere websites en winkels voordat je een keuze maakt. Je wilt niet een abonnement afsluiten waar je drie jaar aan vastzit en uiteindelijk beseffen dat het ergens anders goedkoper te krijgen is.

Neem alleen SMS en geen belminuten

We doen het niet vaak meer, aangezien we apps als Whatsapp of Messenger hebben, maar SMS'en bestaat nog. Daarbij is het relatief goedkoper dan bellen, omdat je verplicht wordt een maximaal aantal tekens te gebruiken per SMS. Tijdens het bellen heeft men vaak de neiging om maar door te praten over dingen die niet relevant zijn. Kies daarom voor enkel SMS, dit kan je tientallen euro's per jaar schelen. 

Neem een ruim abonnement

Er zijn nog steeds mensen die proberen zuiniger aan te doen met hun abonnement, maar maandelijks wel hun abonnement overschrijden. Dit brengt weer veel kosten met zich mee en uiteindelijk komen ze duurder uit. Wees dus niet te zuinig.

Maak gebruik van WI-FI

Wie-Fie of Wai-Fai, het maakt niet uit. Maak er meer gebruik van. Bijna elke plek waar mensen komen is er WI-FI. Restaurants, supermarkten, winkels, bibliotheken en nog vele andere plekken maken er gebruik van. Door hier rekening mee te houden kun je een smallere bundel nemen en dus weer geld besparen. Met WI-FI bellen is ook iets wat veel mensen doen. Hiermee bespaar je belminuten en mobiele data.
 

Terug naar
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Contact Bekijk alle koopgidsen
Uw advertentie hier?