Wacht voor bijzondere kortingsdagen

Eind november tot en met december vinden er verschillende dagen plaats waarbij er volledig gericht wordt op korting. Zo heb je in november Black Friday en Cyber Monday. Op deze dagen geven aanbieders bizar veel korting. Het is dus slim om op tijd te weten wat je wil kopen, zodat je het op die dagen met korting kan aanschaffen. Let wel op, veel producten worden uitverkocht op deze dagen wegens de hoge korting, dus wees op tijd bij de winkels!

Schaf een nep-kerstboom aan

Mocht je iemand zijn die elk jaar een kerstboom wil plaatsen, dan is het slim om een neppe te kopen. Deze hoef je maar één keer te kopen en hij gaat jaren mee. Daarnaast raken de naalden niet los, dus hoef je minder op te ruimen. Vind je neppe kerstbomen helemaal niks, dan kan je kijken of kerstboomplantages hun bomen voor een lagere prijs verkopen dan winkels.

Grote hoeveelheden inkopen

Tijdens de kerstdagen bieden ook supermarkten hun producten voor een lagere prijs aan. Houdbare producten zoals diepvriesproducten en alcohol kun je dan in grotere hoeveelheden inslaan. Deze kan je dan nog lang na de kerst nuttigen.

Hou een prijsmaximum aan

Organiseer je samen met je familie of vrienden een surprise? Bepaal dan een prijsmaximum. Zo zorg je ervoor dat niemand een veel te duur cadeau krijgt en bespaar je weer geld. 

Terug naar
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Contact Bekijk alle koopgidsen
Uw advertentie hier?