Goedkope kerstpakketten

De decembermaand is super gezellig, maar ook best prijzig. We gaan lekker uit eten of we bereiden thuis een feestmaal. We willen zelf ook stralen dus daar hoort een nieuwe outfit, de nodige make-up en wellicht een bezoekje aan de kapper bij. En niet te vergeten dat we onze dierbaren tijdens deze dagen maar al te graag verrassen met een leuk geschenk. We geven tijdens de feestdagen zoveel uit dat we januari maar net kunnen rondkomen. En het hoeft natuurlijk niet allemaal groots en duur te zijn. Dat geldt ook voor kerstpakketten. 

Goedkope kerstpakketten

Het gaat om het gebaar

Bedrijven willen het personeel tijdens de feestdagen graag bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar. Vaak willen bedrijfsleiders het beste voor het personeel en denken ze gelijk in grote en/of dure geschenken. Het personeel is daar natuurlijk heel blij mee, maar ze zouden net zo blij zijn met een minder duur geschenk. Het gaat immers om het gebaar. Met wat minder kan je net zo goed je waardering laten zien. Het personeel zal ook begrijpen dat december nu eenmaal een dure maand is en dat het niet altijd gaat om de prijs van een gebaar.

Goede kwaliteit

Een goedkoper kerstpakket betekend niet dat het direct slechte kwaliteit is. Bepaalde producten en merken zijn gewoon prijzig terwijl er prima goedkopere alternatieve zijn. Je kan nog steeds voor een zelfde soort kerstpakket gaan met minder dure producten. Of ga eens voor een totaal ander kerstpakket. Zit er normale gesproken dure drank in de kerstpakketten? Laat deze desnoods achterwegen of vervang het voor een ander soort drank. Als je wel graag een kerstpakket wil geven met dezelfde producten dan kan je altijd overwegen om minder producten in het pakket te doen. 

Goedkope kerstpakketten leveranciers

Naast de producten zelf kan je natuurlijk ook naar de leveranciers kijken, hier kan ook nog verschil in zitten qua prijs. €1.- verschil per kerstpakket kan al aardig oplopen wanneer het om een grote hoeveelheid gaat. Bekijk van te voren goed welke leverancier het voordeligst is. Het gaat immers om aardig wat centen dus het is zeker de moeite waard. Het zou ook kunnen dat een andere leverancier dezelfde soort kerstpakketten aanbiedt met goedkopere producten. Zo bespaar je geld én houd je je werknemers tevreden. 
 

Deals
Alle blogcategorieën
Bekijk deze artikelen dan ook eens