Honing

Honey, oftewel honing in het Nederlands, is een bedrijf dat zich richt op het toegankelijk maken van kortingscodes en coupons. Dit is hoe het werkt. Allereerst voeg je de extensie van Honey toe aan je Google Chrome, hierna ga je online bestellen wat je wil. Het moment dat je wil bestellen onderbreekt Honey je met de melding dat het kortingscodes heeft gevonden (als die beschikbaar zijn). Het voegt ze automatisch toe en indien ze werken, wordt de voordeligste code automatisch toegepast. Zo krijg je soms toegang tot kortingcodes waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Heel handig en fijn in gebruik. Reminder: Honey vindt niet altijd bruikbare kortingcodes.

Overal op het internet

Zoek simpelweg 'kortingcodes' op in Google en je vindt honderden websites die gratis kortingcodes en coupons aanbieden. Zo simpel is het. Daarbij is de keuze ook zeer divers. 

Gratis Korting

Meld je aan voor de nieuwsbrieven van je favoriete webshops. In de meeste gevallen bieden ze in de nieuwsbrieven kortingcodes aan. Daarnaast kunnen ze je via de post kortingcodes sturen. Kleine moeite dus voor gratis korting. 

Tijdsdruk

Heel soms zul je websites tegenkomen waar ze een timer af laten gaan. Deze timer moet dan de tijd voorstellen die jij nog hebt om gebruik te maken van de actie of korting. Laat je hier niet door misleiden. Meestal zijn deze timers niet echt en zullen ze zich opnieuw afspelen als je de webpagina refresht. 

Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Contact Bekijk alle koopgidsen
Uw advertentie hier?