Trivago

Op Trivago kan je zeer eenvoudig een hotelkamer vinden. Trivago vergelijkt namelijk meer dan dertig boekingsplatforms en is zo in staat jou de beste prijs aan te bieden. Daarbij zijn vierhonderdduizend hotels bekend bij Trivago en staan de beoordelingen openbaar. Ook kan je zien of het ontbijt en andere voorzieningen inbegrepen zijn.

Kieskeurig

Kieskeurig is een site waar je de prijs van allerlei soorten producten kan vergelijken. Wil je bijvoorbeeld een fiets kopen? Zoek die op Kieskeurig en vindt daarbij de beste prijs. Ook zijn er reviews van de producten beschikbaar.

Pricewise

Last van te hoge vaste lasten? Pricewise kan je hierbij helpen. Op Pricewise kun je namelijk verzekeringen, providers, banken enzovoort met elkaar vergelijken. Wie de beste prijzen en voorwaarden heeft kun je hier vinden. Ideaal voor mensen die net op zichzelf zijn gaan wonen.

Supermarktscanner

Geef jij te veel uit tijdens het boodschappen doen? Dan kan deze site jou helpen. Supermarktscanner vergelijkt namelijk per product de prijzen van alle supermarkten. Zo kun je ook zien welke supermarkt een actie heeft voor hetzelfde product. Handig voor als je een beperkt budget hebt of lekker wil bijsparen.

BeachCheck

Zoek je naar een leuke en betaalbare vakantie? BeachCheck vergelijkt bestemmingen, prijzen, hotels en nog veel meer. Zo weet jij zeker dat je de beste prijs krijgt. Daarnaast zijn beoordelingen ook openbaar per bestemming, dus hoef je niet onzeker op vakantie te gaan. Geef je voorkeuren aan en zoek eenvoudig naar jouw favoriete vakantie. 

Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Contact Bekijk alle koopgidsen
Uw advertentie hier?